EDYTUJ WPIS
Już pierwszy sezon w naszej miejskiej farmie MANUFAKTURA OGRODY SITOWIE pokazał jak duże jest zainteresowanie lokalnego rynku naszymi produktami.

Kreując i tworząc Manufakturę współtworzymy i wzmacniamy ideę zdrowego odżywiania i korzystania z produktów lokalnych wytwórców. Na bazie naszych doświadczeń stworzyliśmy linię produktów pod marką SIEJEMY FERMENT.

Uprawiane przez nas w sposób naturalny i wrażliwy ekologicznie warzywa używane są do przygotowywania zdrowych kiszonek bogatych w naturalnie wytworzone witaminy i mikroelementy oraz łatwo przyswajalne żelazo.

Nasze produkty z serii SIEJEMY FERMENT są „żywe", ponieważ nie są poddawane pasteryzacji przez co zachowują wszystkie drogocenne wartości prozdrowotne.

Dodatkowym atutem naturalnie fermentowanych warzyw jest zawarte w nich bogactwo probiotyków, które wzmacniają, regenerują i dają wsparcie organizmowi. Zwłaszcza po kuracjach antybiotykowych, w czasie zmagania się z przewlekłymi chorobami, takimi jak choroby nowotworowe, choroby układu pokarmowego czy serca.

Ponadto dobre bakterie zawarte w kiszonkach wzmacniają prawidłowe funkcjonowanie układu immunologicznego człowieka.
@siejemyferment
@siejemyferment
kontakt@siejemyferment.eu